Leveransvillkor

Fraktkostnad

Vi tar ut en fraktavgift på 49 kr vid köp av mindre varor, som kan skickas till servicepoint.
Blir beloppet på dessa varor över 1501 kr, bjuder vi på frakten.

När det gäller stora möbler, som är skrymmande, tar vi ut en fraktavgift på 295 kr.
Dessa möbler skickas med DHL till tomtgräns.

Betalning

Betalning sker via de sätt som visas på kassasidan. Om du väljer kortbetalning kommer du till en sida där du ombeds fylla i uppgifter såsom kortnummer etc. Klicka på "Betala" och förfrågan skickas vidare till banken för verifiering av transaktionen. Alla våra betalningar sker säkert via
Klarna Checkout. Om transaktionen medges skickas du vidare till kvitto-sidan. Om transaktionen inte medges skickas du tillbaka till föregående sida där ett felmeddelande visas. Här finns en länk tillbaka till ordersidan. Tillbaka på ordersidan kan du välja ett annat betalningssätt. 

Kvitto

När du får upp kvittot vet du att vi tagit emot din beställning. Samtidigt skickas ett mail till den e-postadress du angivit vid registrering, där det bekräftas att vi mottagit din beställning. Skriv gärna ut kvittot som du får upp på skärmen och spara det.

Ordererkännande

När vi behandlat din beställning få du ett ordererkännande skickat till den e-postadress du angivit vid registrering. Kolla din order så allt stämmer, annars tar du kontakt med oss på webshop@bromollamobler.se. Vi skickar dina varor så snabbt vi kan och blir det en längre leveranstid, kontaktar vi dig.

Leverans

1. Hämta varorna själv:

Du kan alltid välja att själv hämta varorna i någon av våra butiker i Bromölla, Karlskrona och Hässleholm. Så fort dina varor finns klara för hämtning kontaktar vi dig via e-post, SMS eller telefon. Observera att du måste ha fått en bekräftelse på att dina varor är klara för avhämtning innan du kan hämta ut dem.

2. Leverans i Sverige:

Mindre försändelser (kortare än 1,5 m och lättare än 20 kg) skickas som paket eller brev och kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe efter att du mottagit avisering. Om du angivit ett mobiltelefonnummer så skickas aviseringen som ett SMS, i annat fall får du en postavi hemskickad till dig när paketet ankommit till utlämningsstället. Större försändelser levereras hem till dig med DHL. Leverans sker till tomtgräns eller trappuppgångsdörr, förutsatt att lastbil kan ta sig dit. Inbärning, montering, avemballering och bortforsling av emballage ingår som regel inte. Leveransen telefonaviseras till något av de telefonnummer du angivit. Leveranser nära våra butiker sker med våra egna lastbilar.

3. Avgift för outlöst försändelse eller misslyckat leveransförsök:

Samtliga försändelser föraviseras i leveransbekräftelse via e-post från Bromölla Möbelaffär samt aviseras via SMS, brev, telefon eller e-post från fraktbolaget. I de fall brev, postpaket eller lastpall/större paket returneras till Bromölla Möbelaffär av fraktbolaget på grund av att beställaren/mottagaren 1) inte löst ut paket från utlämningsställe; 2) inte varit anträffbar på uppgivet telefonnummer för avisering; 3) vägrat ta emot leveransen; eller 4) uppgivit felaktiga namn-, adress eller kontaktuppgifter, kommer Bromölla Möbelaffär debitera beställaren en avgift. Avgiften tas ut för att täcka Bromölla Möbelaffärs kostnad för returfrakten samt returadministrationen och debiteras antingen via faktura eller genom att avgiftsbeloppet dras av från den ordersumma som återbetalas efter att returen ankommit till Bromölla Möbelaffär. I de fall fraktbolaget har kommit överens med mottagaren om dag och tid för leverans men denne inte finns på plats vid leveranstillfället, kommer en extra avgift på 200:- för ett nytt leveransförsök att tillkomma.

Orderhistorik

Dina tidigare ordrar kan du se under "Mitt konto". Om du klickar på en order visas utförligare information, samt alla orderrader. Du kan kopiera en order och ha som underlag när du vill handla på nytt. Om du klickar på artikelkoden visas gjorda leveranser.

Kontaktinformation

Bromölla Möbelaffär AB
Storgatan 1
295 38 Bromölla
Tel. 0456-478 00
Org.nr 556074-9045
Mail:  webshop@bromollamobler.se

 

Favoriter ({{ favorite.count }})
  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan